Provtagning covid-19

PCR-test

Vi utför test för att påvisa att du inte har en pågående infektion av SARS-CoV-2 (covid-19) och utfärdar reseintyg eller friskhetsintyg tex. för återgång till arbete. Provtagning kan ske på dagtid, kvällstid eller helger till samma pris. Vid behov kan även provtagning ske i hemmet. Då tillkommer kostnad för hembesök. Vi utför också provtagning av personal hos företag. Vi välkomnar även personer utan svenskt personnummer.

Att tänka på

Du ska vara symtomfri vid besöket och varit det sedan minst 48 h.
Ta med ditt pass till provtillfället.

Ta reda hur många timmar gammalt testresultatet får vara för landet du ska resa till. Tänk på att det kan ändras med kort varsel så håll dig uppdaterad. Tiden räknas från det att testet tas.


Provresultat

Om du önskar svar samma dag ska du boka en tid som är senast 09:45. Vi ringer och meddelar provresultatet på kvällen. Intyget får du sedan på vår mottagning enligt överenskommelse, eller via krypterad e-post. Vi lämnar ut intyg även på kvällar.

Välkommen att kontakta oss för att boka tid. Du kan också boka tid själv via knappen nedan. Hittar du ingen tid som passar dig, kontakta oss så försöker vi lösa det. Vi har förståelse för att ombokning/avbokning kan behöva ske med kort varsel.

Vi anlitar Life Genomics för analyser av våra prover. Life Genomics garanterar högsta kvalitet av sina analyser och är ackrediterat enligt ISO 15189:2012.
http://www.lifegenomics.se/

Antikropps-test

Vi erbjuder provtagning som kan visa om du har utvecklat antikroppar mot coronaviruset SARS-CoV-2. Testet kan alltså visa om du har varit sjuk i covid-19. För att du ska få genomföra provtagning ska det ha gått minst 14 dagar sedan insjuknande och du ska ha varit symtomfri i minst två dygn.
Du kan boka tid för provtagning genom knappen nedan.