Våra tjänster

På Långedrags sjuksköterskemottagning erbjuder vi ett brett utbud av tjänster och hög service. Vi har dessutom stor flexibilitet för när och var vi kan hjälpa dig. Vi ger dig vård där du finns, när du behöver.

Mottagning

Hos oss får du vård i en lugn och stressfri miljö. Vi anpassar ditt besök efter dina behov och önskemål.
På vår mottagning kan vi bl. a. erbjuda
  • Första bedömning
  • Såromläggning
  • Suturtagning
  • Blodtryckskontroll och provtagning
  • Drogtest (t. ex. inför anställning)
  • Stödsamtal
Om din situation kräver kontakt med läkare eller annan expertis, kan vi tillgodose det genom våra samarbetspartners. 

Hembesök

Om du inte har möjlighet att komma till oss, eller bara föredrar att få vård hemma så gör vi gärna ett besök hos dig. Det mesta vi erbjuder på mottagningen kan vi även göra hos dig. Vi är flexibla både när det gäller tider och tjänster. Kontakta oss så tar vi reda på vad vi kan göra för dig.

Emsella

Unik behandling av urininkontinens och bäckenbottenproblem. Behandlingen sker genom elektromagnetiska impulser som stimulerar muskulaturen och skapar högfrekventa sammandragningar vilket stärker bäckenbottenmuskulaturen och återställer muskelkontrollen. Läs mer här.

Konsultuppdrag

Behöver ni en sjuksköterska för ett specifikt event, eller behöver ni kanske regelbundet kompetensen hos en sjuksköterska i er verksamhet? Vi kan  komma till er om behovet av sjuksköterska skulle uppkomma. Vi håller bl. a. föreläsningar och utbildningar, antingen i våra lokaler eller hos er. Vi erbjuder också bemanning av sjuksköterskor.

Psykolog

Vi kan erbjuda ett flertal olika tjänster utförda av legitimerad psykolog, såsom behandling, utredning, testning, handledning och utbildning. Tjänsterna anpassas efter dina behov. Kontakta oss så tar vi reda på hur vår psykolog kan hjälpa dig.